TERMA & SYARAT

Setiap pembelian dengan kami bermakna secara langsung anda telah membaca dan menerima Terma dan Syarat pihak kami tetapkan.

  1. Setiap pembelian perfume tidak boleh ditukar ganti atau dikembalikan wang.
  2. Istilah perfume pecah adalah dimana botol perfume tidak pada keadaan asal dan cecair perfume membasahi kotak perfume tersebut.
  3. Istilah perfume rosak bermaksud perfume tersebut tidak boleh dispray (cecair perfume langsung tidak keluar semasa perfume cap ditekan).
  4. Sekiranya perfume yang sampai kepada anda/pembeli anda dalam keadaan kotaknya kemek, tiada sebarang pertukaran boleh dilakukan kepada perfume baru.
  5. Pertukaran perfume yang pecah disebabkan courier tidak akan diterima. Setiap perfume yang dihantar kepada pelanggan semuanya dalam keadaan baik dan sempurna sebelum dihantar.
  6. Pihak kami tidak menanggung sebarang kos penghantaran balik perfume yang dihantar kepada anda sekiranya perfume yang sampai kepada anda tidak boleh di-spray.
  7. Perfume yang tidak boleh di-spray akan ditukar kepada perfume yang sama jenis sahaja tanpa kotaknya.
  8. Setiap perfume yang tidak boleh di-spray bagi pertukaran ganti kepada perfume yang baru, anda perlulah menghantar dahulu gambar kepada kami.
  9. Perfume yang rosak tersebut perlulah dihantar dahulu kepada kami. Setelah perfume diterima oleh kami, kami akan gantikan semula kepada perfume yang baru.
  10. Perfume dimana ingin ditukar sekiranya tidak boleh di-spray, kos penghantaran ditanggung pembeli sepenuhnya.
* Sebarang perubahan Terma & Syarat yang terkandung disini mungkin berubah pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
Catat Ulasan